SELECTIVE PROFESSIONAL eshte nje Brand Italian dhe operon ne te gjithe boten per produktet dhe sherbimet profesionale ne fushen e Kozmetikes.

BEAUTYLINE PROFESSIONAL eshte i vetmi distributor i autorizuar ne Shqiperi qe prej 20 vitesh.

 

OG COSMETICS eshte nje ndermarje e cila prodhon te gjithe gamen e produkteve kozmetike. Produktet shiten ne SHBA, RUSI, BRITANI, AZI, dhe ne SHQIPERI  ku i vetmi distributor eskluziv eshte BEAUTYLINE. Maredhenia e BEAUTYLINE PROFESSIONAL me OG COSMETICS eshte e sukseshme prej me shume se 5 vitesh  ne tregun Shqiptar.

 

Tricobiotos është një kompani në prodhimin dhe tregtimin e produkteve kozmetike për kujdesin dhe bukurinë e flokëve.  Sot ajo është e pranishme në mbi 60 vende te botes.

BEAUTYLINE PROFESSIONAL eshte i vetmi distributor i autorizuar ne Shqiperi prej 20 vitesh.

 

DIFFITALIA GROUP eshte nje Brand Italian shume i suksesshem ne fushen e kozmetikes prej me shume se 40 vitesh

BEAUTYLINE PROFESSIONAL eshte i vetmi distributor i autorizuar ne Shqiperi per te gjithe gamen e produkteve professionale te Diffitalia Group

 

DEPILIA është nje marke e krijuar per te plotesuar kerkesat dhe nevojat e konsumatorit ne fushen e depilimit.

BEAUTYLINE PROFESSIONAL eshte i vetmi distributor i autorizuar ne Shqiperi prej shume vitesh.

 

Click here to add your own text